7462 7030

      Behandling af persondata

      Det er Fodklinikken Aabenraa/Michael Dalbo Perdersen som behandler alle persondata.

      Fodklinikken Aabenraa modtager persondata når kontaktformularen på vores website benyttes..

      Personoplysninger:

      Navn

      Telefonnummer.

      E-mailadresse.

      Personoplysninger bliver slettet efter ønske, gældende lovgivning, eller når det skønnes unødvendigt at opbevare oplysningerne.

      Gigahost

      Alle mail sendes, og modtages via mail. Mailen er opsat hos Gigahost, og der er indgået en databehandleraftale med Gigahost.

      Risikoen for brud på sikkerhed

      Kunder underrettes i forbindelse med et eventuelt brud på sikkerheden. Hvis dine data er berørt, vil du får besked indenfor 72 timer efter, at brud på sikkerheden er opdaget.

      Indsigelse

      Du kan klage til Datatilsynet, hvis du mener, at Fodklinikken Aabenraa behandler dine personoplysninger i strid med databeskyttelsesreglerne. Datatilsynet kan kontaktes på e-mail: dt@datatilsynet.dk.

      Du har ret til at gøre indsigelse mod en registrering, som Fodklinikken Aabenraa har registreret om dig. Du har ligeledes ret til at få indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

      Du kan rette henvendelse Fodklinikken Aabenraa hvis du ønsker at vide, eller have slette oplysninger Fodklinikken Aabenraa ligger inde med.

      På klinikken

      Klinikken er forpligtet til, at få et skriftligt samtykke fra alle vores kunder inden behandling kan påbegyndes.

      Ved 1.konsultation vil I få udleveret en samtykke erklæring til underskrift.

      .

      Læs mere om Fodklinikken Aabenraa cookiepolitik her

      Læs mere om Datatilsynet her

      Læs mere om Fodklinikken Aabenraa privatlivspolitik her

      Vi bruger cookies på vores hjemmeside

      Bekræft venligst, hvis du accepterer vores sporings cookies. Du kan også afvise sporing, så du kan fortsætte med at besøge vores hjemmeside uden data sendt til tredjepartstjenesterHvordan bruge vi Cookie