7462 7030

   Opnørgården

   Opnørgården: Sundhedshus med rødder i 1800-tallet

   Sundhedshuset er opført i klassicistisk stil, og inspirationen er hentet fra 1800-tallets arkitektur. Resultatet er et smukt nybyggeri, som passer perfekt ind i sine omgivelser.

   Selv navnet på sundhedshuset har referencer til det gamle Aabenraa. Ordet ‘opnør’ har nemlig rødder helt tilbage til 1200-tallet, og er det ældste navn for byen Aabenraa.

   Behaelige, smukke og rolige omgivelser

   Den skalmurede facade er opført i en vandstrøget sten fra Petersen Tegl, som er specialfremstillet til Opnørgården. Stenene giver huset et udtryk, som sammen med de fine buer, karakteristiske gesimser og dobbeltbrændte Monier-tagsten skaber en flot forbindelse til områdets øvrige byggerier.

   Bag indgangsdørenes høje buer befinder man sig i en smuk indgangshall med gule, pudsede vægge og en smuk terrazzo-mosaik på gulvet. Her er højt til loftet og behagelig akustik, takket være de særlige materialer, som er brugt ved renovationen.

   Disse smukke, rolige omgivelser er med til at skabe en behagelig og tryg stemning.

   Handicapvenlige forhold

   Fodklinikken Aabenraa har gode og handicapvenlige forhold. Vi har handicapvenligt toilet, og kørestolsbrugere kan køre direkte fra gaden og ind til vores elevator, som fører op til vores lokaler.

   Har du spørgsmål til vores lokaler, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

   Fodklinikken Aabenraa

   Åbningstider

   Mandag og onsdag:

   8:00 til 17:00.

   Fredag:

   8:00 til 15:00.

   Udebehandling efter aftale.

   Andre tidspunkter ifølge aftale. Ring til: 

   7462 7030.